Актуални промоции

 

0885 45 46 23

Производство на матраци

Матраци в Мебели ЗОНА

 

Сирена Ултрафлекс

Изберете размер и цена:

Цена: 284.00лв.
Поръчай

Сирена Ултрафлекс

 

Модел за високи натоварвания при максимален комфорт.

Представлява дебела, двулицева, комфортна POLYFLEX сърцевина с висока плътност и еластичност. Добавените в контактната с тялото зона слой допълнително омекотена пяна и антиалергични силиконизирани влакна придават мекота в иначе ортопедичното ядро. Високата еластичност помага на матрака да се напасне към тялото, съобразно специфичния натиск в рамената, талията и таза. Мултизоналността прави модела комфортен независимо от ръст, тегло и предпочитания.


Капитонираният калъф е с добавена иновативна дишаща лента. Заедно с микроклетъчната отворена структура на материала дават възможност за максимална проветривост в дълбочина. Делимият цип прави поддържането безпроблемно, като осигурява лесно многократно разделно почистване и пране. Дамаската е с втъкани сребърни нишки, придаващи антиалергични, антиакарни и антибактериални свойства. Контролираното отделяне на сребърни йони потиска развитието на микроорганизми. В комбинация с антиалергичните кухи силиконизирани влакна и нетъкания текстил SPUN BONDED предпазват от запарване и придават чувството за топлина през зимата и хлад през лятото.


С показателите си Сирена Ултрафлекс се доказа сред хората търсещи перфектното съотношение на качество и цена.

 

Височина: до 22 см.

 

Забележки:
  • В цената е с включен ДДС!
  • В цената не е включена доставка. Доставката варира според разстоянието и обема. Повече информация можете да получите на mattress@parallel.bg.
  • Цена за индивидуален размер - 244 лв/м2.

 

 

Анатомичност
Ортопедичност

 

10 Години гаранция

20 дни тест период

 

 Без пружиниНезависими опорни точкиРециклиращДишащАнатомични зониАнти алергиченАнатомиченАнти акаренЕкологичен
Въздушни клапиАнтистатиченЕргономиченНеподатлив на деформация

 

Препоръчани продукти:

created by